Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

28ο Πανελληνίο Αντάμωμα Βλάχων

Το 28ο Αντάμωμα Βλάχων θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα 28, 29, 30 Ιουνίου και την Καστανιά Καλαμπάκας την 1η Ιουλίου.
Διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, το Δήμο Καλαμπάκας , την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς, και τους Συλλόγους Βλάχων του Δήμου Καλαμπάκας .
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία  είχε να επιλέξει για την πραγματοποίηση του ανταμώματος τρεις προτάσεις και ήταν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς, την Εταιρεία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μετσόβου.
Για πρώτη φορά οι  εκδηλώσεις του ανταμώματος  θα διαρκέσουν   τέσσερις  ημέρες, τρεις ημέρες στην Καλαμπάκα και μια ημέρα στην Καστανιά Καλαμπάκας.

Δυστηχώς η Παλαιομάνινα δεν κατάφερε να πάρει την διοργάνωση του Ανταμώματος..Ας ελπίσουμε του χρόνου το Αντάμωμα να διοργανωθεί στα μέρη μας.Εν πάσει περιπτώση θα είμαστε όλοι εκεί..

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δεν κατόρθωσε η παλαιομάνινα να < πάρει> το αντάμωμα ; για τον απλό λόγο : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 σχόλιο:
    είπε...
    πέρασε ένα ολόκληρο έτος από την δημόσια καταγγελία για το παρασκήνιο της ανάθεσης και διεξαγωγής του << πανελληνίου>> (??) ανταμώματος βλάχων . οι καταγγελία ήταν μεστή , σταράτη και ξεκάθαρη,θα περίμενε κανείς ο φερόμενος σαν πρόεδρος της < πανελλήνιας > να αντιδράσει έστω και τυπικά για την βαριά κατά γενική ομολογία καταγγελία και να προσφύγει στη δικαιοσύνη με το ερώτημα της συκοφαντικής δυσφήμησης έτσι ώστε να δημιουργήσει τις ελάχιστες αμφιβολίες στους πιστούς του . Δεν είχε το θάρρος και το σθένος να το πράξει ή φοβήθηκε τις αποκαλύψεις και έτσι έμεινε έκθετος στα μάτια χιλιάδων αναγνωστών . Ηθικό δίδαγμα, Είναι αρκερά εύκολο να σε κάνουν ηγέτη και επίσης είναι αρκετά δύσκολο να είσαι ηγέτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή